2010. november 8., hétfő

Zűrök

Azt mondják, ha jön a baj, jön csőstül. Na ez most nálunk is érvényes.
Pénteken elkezdett érdekesen rángatni a kisautó. Apa megállapította, hogy olyan, mintha kihagyna az egyik henger. Nem értek hozzá, de nem hangzik jól. A termosztát már egy ideje nem működik, egészen pontosan kiszedték még a nyáron, mert valami hibája volt. Most a klíma kapcsolója is behalt, nem megy a ventillátor. (legalábbis mintha valami ilyesmit mondott volna apa) Mára lett beütemezve a szerelő. Erre reggel apa belement az előtte haladóba. Illetve nem haladóba. Merthogy a csóka elindult, aztán megállt valamiért. Apa meg a kisautóval már nem tudta elkerülni a koccanást. De akárhogy is, ilyenkor mindig a hátul haladó a vétkes. Azóta az olajnyomás jelző is bejelez.

A lakásban a fűtés sincs a helyzet magaslatán. Persze ehhez sem értek. A lényeg, hogy a termosztát nem szabályozza, amit kellene. Reggel itt volt a gondnok, kicserélte benne az elemet, mert szerinte ez volt csak a baj. Háááát, remélem igaza lesz, bár hogy őszinte legyek, nem győzött meg. Ez amolyan női megérzés a gesztusok és megnyilvánulások alapján. Ne legyen igazam.

Mi jöhet még?????? Utálatos hétfő van. Nálunk mindig hétfőn jönnek a gondok. Ráadásul itthon ülök, agyalok, persze minden vagyok csak nyugodt nem. Ilyenkor sokkal nehezebb Zalánnal is. Feszült vagyok és a legapróbb hülyesége is kiborít. Már harmadszor nézi ugyanazt a Thomast. De így legalább egy kis levegőhöz jutok.




Na de úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna. Az igazi baj nem itt kezdődik. Majd csak túl leszünk ezen is egyszer végre.

2 megjegyzés:

  1. Nyugi!!!
    Persze,értem,hogy van baj,de ne borulj ki! Minden ok lesz!!!
    Hidd el,itt se jobb a helyzet! De túléljük,nők vagyunk,és erősek!!! :D :*

    VálaszTörlés
  2. :) Köszi a biztatást. Igyekszem erős maradni, főleg Z miatt, hogy ő a lehető legkevesebbet érezze a feszültségből. A jó hír, hogy úgy tűnik a motorikus dolgok javíttatása megáll 25 ezerben. A többi meg majd alakul apránként :)

    VálaszTörlés