2010. november 5., péntek

Heti termés

Gyors kivonat a heti eseményekből:

KEDD:
Zalán egyedül aludt el délután a szobájában. Hipp-hipp hurráááááááá! Jól haladunk :) 4 körül ébredt, elindultunk Éváékhoz. Már épp szálltunk volna fel a buszra, amikor csörög a telefon, egyik fórumos csajszi párja hív, hogy hozná a zsák ruhát amit ígértek. Busz elenged, bumszli vissza a cuccokért. Szerencsére a pasi hamar odaért, nem kellett várni rá. A zsákot lepakoltuk, indultunk újra. Már sötét volt, mire odaértünk. Éváéknál pikk-pakk szétszórták a játékokat, de kivételesen nem volt nagy visítozás :) Apa is befutott, sikeresen rálépett Csenge gitárjára, ami persze hangos roppanással kettétört. Az elköszönés nem maradt poén nélkül. Kikísértek minket a kapuba, ahol Zalán átölelte Csengét:
- Szeretlek Csenge!-majd gyorsan hozzátette a választ is - Én is téged!
Meg tudnám zabálni :D
Hazafele megálltunk a Lidl-nél. Apa beszaladt, addig mi egymást szórakoztattuk.

Z: Anya, kitaláltam egy nagyon nagy ötletet!
A: Mit?
Z: Legyen nekem egy olyan nagy Thomasom, mint a Csengének!

Néhány pillanat múlva újra belekezd a mondandójába:

Z: Kitaláltam egy jó ötletet! "Pöjszi"(Percy), "Dízel", "Tomasz" (Thomas) kellene, meg nem is tudom mi kellene. Tobi (Toby), meg Dízel tíz, ennyit akartam. Meg Szoltit (Salty), meg emelős Dízelt. Csak ennyit akartam. (Nincsenek is nagy igényei.......azt hiszem túl sok mesét néz a gyerek :D)

SZERDA:
Délelőtt az Eleven centernél újabb adományt gyűjtöttünk be a picibabás Jeassy-nek köszönhetően.
Így legalább megint kimozdultunk egy kicsit. Közben elkészült a megrendelt gyöngycsomagom is. Azt terveztem, hogy majd a délutáni alvás után megyünk érte. Naná, hogy még csak véletlenül sem volt hajlandó aludni az ördög. Így alvás nélkül indultunk neki a városnak. Ha már összeraktuk magunkat, elmentünk a GYÖNGYVILÁG-ba a rendelt dolgokért, aztán buszra szálltunk és a Wex Trade-et is meglátogattuk. Kész anyagi csőd :)
Hazafele persze már álmos lett Zalán, de hősiesen ébren maradt. Így legalább este hamar ágyba keveredett.

CSÜTÖRTÖK:
Nagyjából semmi extra esemény. Összepakolásztunk, repülőt építettünk, Thomast néztünk. Aztán napközben felhívott egy nő valami hiper-szuper wellness ajánlattal. Átküldte e-mailben is a részleteket. Beszéljük meg, pénteken újra hív. Hmmmm, jól hangzik, de mi benne az átverés????
Délután megint ügyesen egyedül aludt el a kiságyában. Fejlődünk :D
Este azért volt egy szívderítő szösszenete Zalánnak vacsoránál. Összedugtuk a fejünk, duccoltunk, amikor is érdeklődve nézegetni kezdte a szemem.

Z: Anya, vijág van a szemedben.
A: Világ, vagy virág?
Z: Vijág! Napjafojgó vijág van benne!!!!

Az ilyen pillanatokért érdemes :) Nagyon meghatott. Ilyenkor mindig elszégyellem magam, hogy néha türelmetlen vagyok vele. Pedig ő annyira nagyon szeret!

PÉNTEK:
Nem vagyunk a helyzet magaslatán. Konkrétan egymás agyára megyünk. Már kb tizedszer viszem vissza a széket a helyére, de Z kitartóan rendezi át a lakást.
A porszívózás is csak sokadik nekifutásra jött össze, mert állandóan kihúzta, azzal, hogy túl hangos és nem hallja a mesét. Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Még előttem a felmosás, a vasalandók elpakolása. Remélem ma alszik rendesen, hogy legyen is belőle valami.

Este csajos program. Krisztikéhez megyek, nem tudom mit hozunk ki az estéből. Vagy lelkizés lesz órákon át, vagy szét röhögjük magunkat. Sejtésem szerint inkább az előbbi.....

Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése