2011. január 24., hétfő

Csak a szépre....

Igyekszem csak a szépre emlékezni :) A csupa rosszat már kiírtam magamból az előző megjegyzésben. Most jöjjenek a jó dolgok :):):) Mert azért akadt az is szép számmal.
Kezdem itt is régről.
Karácsony előtt voltunk Szvetivel sétálni egyet a Vörösmarty téren. Hozott nekünk isteni finom sütiket. Azóta is eszembe jut párszor. (trehány disznó vagyok, azóta nem találkoztunk :( De nagyon nagyon igyekszem legalább írni neki. Mert jófej :D)
Karácsonyra Zalán kapott egy halom játékot, aminek mi annyira nem, de ő hihetetlenül örült. Gazdagodott a készlet egy garázzsal, egy óriási trailerrel és még sok egyéb aprósággal.


A közös karácsonyozásnak voltak vicces pillanatai. Főleg az mókás, amikor a három törpi összeszabadul :)

Abi és Zalkó a két mókamester :)

A szilveszter is hasonlóan kellemesen telt. Anyuékkal kimentünk a Március 15-e térre, hallgattunk egy kis Mirigyet és Tóth Gabit, de mivel Zalán délutáni alvása a nagy izgalomra való tekintettel elmaradt, így nem bírta az esti strapát. 9 körül hazaindultunk.

Apa szabadságát és a havat kihasználva szánkózni is eljutottunk, ami megint csak megmosolyogtatott pár embert. Papóval csúszta Manó az első kört, természetesen bumm bele módon a Normafa legmeredekebb részén. Ez elég is volt ahhoz, hogy két további lankás lecsúszást leszámítva ne akarjon nagyon csúszni. Ellenben nagy lelkesedéssel találta ki, hogy mi csússzunk, ő majd elkap minket. Teljesen lefáradt miután 6 kört szaladt utánunk. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése