2010. február 5., péntek

Próbálom magamra erőltetni, hogy rendszeresen írjak. Nem törekszem az elmúlt időszak eseményeinek felsorolására, inkább a jelenre koncentrálok. Egy ideje megszállt a Facebook őrület. Nem telik el nap, hogy ne nézzek rá.
A mai nap 1 falat élet dobása a következő volt:
´Olvass el naponta néhány igaz szót, bölcs gondolatot, szép verset. Olyant, amit neked írtak. Hallgass olyan zenét, melyet nem a káosz, hanem egy magasabb rend szült. Könnyű megkülönböztetni, mert az utóbbi szép. Hozd helyre magad naponta. A légkör, amelyben élsz, szennyes. Tele van negatív adással, fullasztó, boldogtalan, koszos gondolattal. De te nézz a magasba, s hangold magad a nap sugarára. És ne felejts el esténként fölnézni az égre, hogy újra és újra eszedbe jusson: a végtelen gyermeke vagy.´

Ez nagyon tetszik.
Na de azért zajlik az élet is. Alig egy óra múlva Zalánnak randija van. Találkozunk Csengével és anyukájával, hogy aztán közösen menjünk tovább Ágiékhoz, az ikrekhez. Igazi mini babatali lesz végre. Már ki vagyunk éhezve egy kis társaságra.

Persze minden más is van velünk.
Lakásügyintézés ezerrel, apa bankolt reggel, hétfőn megyünk 1-re aláírni a várhatóan utolsó papírokat. Ha az is megvan, akkor már csak az átvétel és a költözés van hátra.Este apa hazahozza a dobozokat, amiket a kedvenc Lidl-nk emberei pakoltak össze nekünk. Lassan megkezdődhet a pakolászás.

Közben nem vagyok a helyzet magaslatán. Kedden elfogyott a Norcolut-om (mert hát a ciklusom teljesen összeomlott, meg kell hozni, nincs mese), így most bármelyik pillanatban jöhet az áldás. Szerintem attól zizi a fejem is. A hasam is fájogat. Csak remélni tudom, hogy nem délután jön a meglepetés. Valahogy nem örülnék neki.Most megyek ebédeltetni, aztán este még jön a képes beszámoló a krampuszokról :) Addig egy kis előzetes Csengével még tavaly nyárról..... azóta mindketten hatalmasat nőttek ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése