2011. augusztus 29., hétfő

Vihar előtti csend

Alig pár nap és valami nagyon új veszi kezdetét a mi kis életünkben. Azt hiszem fenekestül fog felfordulni az eddigi nyugalmas létünk. Zalán csütörtöktől óvodás lesz.
Egy szavunk sem lehet önkormányzat ügyileg, mert alig kell valamit betennünk a közösbe. Sőt, még a kölköknek is egy csomó mindent biztosít az ovi. Nem kell ágynemű, nem kell tisztasági csomag, se szalvéta/zsebkendő/WC papír és még gyümölcsöt sem kell vinni, mint sok más helyen. Mindent megkapnak.

Persze nem csak Z-nek indul be a mókuskerék, de én is visszatérek a kicsit új, kicsit régi kerékvágásba. A részleteket még jótékony homály fedi.
Persze felvezető sztori akad. Még a fizetés nélküli szabadság igénylésekor le lett zsírozva, hogy mikor, kinél kell majd jelentkeznem az első napon. Azóta nem nagyon pörögtem a kérdésen, mondván, majd így a finisben megeresztek 1-2 e-mailt, hogy melegítsék a helyem.
Erre pénteken délután "munkalehetőség" tárggyal befigyelt egy e-mail egy számomra ismeretlen pasitól. Szerencsére nem a hivataloskodó fajta, így könnyű volt az első kötelező körökön átvergődni vele.
A lényeg, hogy ő valami másik "department" - kevésbé flancosan nevezzük osztálynak, vagy részlegnek - a managere (a fene, hogy mindennek ilyen puccos megnevezése van), aki a csapatába keres egy embert (vagy membert). Az én ex-managerem (hogy maradjunk a hivatalosnál) említett neki, ő meg kapott rajta(m). Néhány formálisnak szánt informális hangvételű levél után arra jutottunk, hogy majd pénteken egy kávé mellett egyezkedünk a hogyan továbbról. Szeretem a rugalmas embereket, így legalább emiatt nem kell lebumszliznom Szfvárra. Épp elég lesz odajárni dolgozni. Már ha sikerül leboxolni vele a leboxolni valót :)
A várva-várt beszélgetésig marad az agyalás és a tapogatózás, hogy mit is csinál ez a banda. Annyit tudok róla, hogy SOX....., amiből áthallással vagy meg"szoksz" lesz, vagy sucks..... (ejjjjjjjjjjj)

2 megjegyzés:

  1. :D jó a hasonlat :D te olyan messzire dolgozol???? :(

    VálaszTörlés
  2. Igen, igazi "ölbe hullott" melóhely. Amikor kezdtem még pont jó volt ott, ahol van, de most fog némi fejfájást okozni a távolság. De majd kilogisztikázzuk, ha már van erre szakember a családban (Apa) :D
    Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna :)

    VálaszTörlés