2011. augusztus 24., szerda

Már megint......

...nem sikerült tartani magam az elhatározáshoz. Azt hiszem nekem nem szabad semmit elhatározni, mert az egyszerűen működésképtelenné válik. Nálam nem az van, hogy ember tervez, Isten végez, hanem ember tervez, aztán máshogy végez.

Diéta szempontjából még jók vagyunk, de csak azért, mert Apa elhatározása némiképp erőteljesebb nyomást jelent, mint a saját. Így esett, hogy -bár posztolni nem sikerült tisztességgel- az eltelt diétás napok hoztak mínusz 3,5 kg-t :) 16 nap alatt ez egész jó teljesítmény :D Ha heti 1 kilóval lehetne számolni, akkor már csak durván 30 hét kellene, hogy közelítsek az ideálisnak még nem nevezhető, ámde az általam megközelítőleg áhított súlyhoz.
Ennek a rohadt melegnek az egyetlen előnye, hogy nem kívánja az ember a kaját :) /én speciel a kötelező esti tornát sem, de végre sikerült egyezséget kötni magammal, hogy a fél óra ugrálás Norbival, minden hozzá fűződő averziómat félretéve, egészében véve kell az eddigi tunyulás után. Ahogy a kölök mondja, ha arról van szó, hogy lift, vagy lépcső: "Egy kis mozgás nem árt!"

2 megjegyzés:

  1. :D reggel tornázni jobb, én is akkor szoktam, hűvös van :)

    VálaszTörlés
  2. :D reggel most nem bírok időben felkelni, hamarosan meg a meló miatt nem lesz rá idő :D Így marad az este. Legalább még jobban izzadunk :D

    VálaszTörlés