2011. április 22., péntek

Húsvétváró

Zalán már egyre jobban várja a nyuszit. A héten szinte minden nap kellett készíteni valami apróságot, ami aztán felkerült a falra. Zalán szerint ez azért van így, hogy a nyuszi örömmel jöjjön hozzánk. Ezt az álláspontját minden érkezővel közli is :) Nagyon lelkesen vág (próbálkozik) és ragaszt. Szeretem az ilyen közös élményeket :D

A nagy húsvéti készülődés közepette úgy esett idén, hogy Apa születésnapját is ünnepeltük. Egészen pontosan tegnap, édes hármasban. Ehhez elő kellett vennem a mélyen elrejtett háziasszonyt magamból. És lássatok csodát, sikerült!!! Nem hagyhattam ki, hogy a "tortaremekemet" (khm, khm....ez most itt a önelégedettség helye :o) meg ne örökítsem. Íme a mű (igazán csak így hiányosan látványos):
Lehetett volna szebben is vágni, de a lényeg így is látszik :D


Mára is megvan már a program, elég mozgalmasan telnek a napok (ezt szereteeeeeem!!!). Délelőttre egy jó kis csavargás van betervezve, délutánra pedig tojásfestés, utolsó simítások a nyusziváráshoz, aztán este apával kalács-sütés. Találtunk egy jónak ígérkező új receptet. Ha sikeres lesz az akciónk, arról is jövök képes beszámolóval.

2 megjegyzés:

  1. Ez szuper torta!!!! Ilyet anyu is szokott csinálni, emelem a kalapom előttetek, én nem tudom megcsinálni :D

    VálaszTörlés