2010. június 21., hétfő

Rossz idő-rossz kedv

Annyi tervem van, azt sem tudom mivel kezdjem. De ez a borús idő a kedvemet is azzá teszi. Semmihez semmi kedvem :(
Már jó rég elhatároztam, hogy Zalánnak "patchworkölök" egy faliképet. Tároló funkcióval megtoldva, hogy ne kelljen állandóan aknakeresőt játszani a szobában. Az anyagok szépen sorakoznak a dobozban, de a varrásig valahogy nem jutok el :(
A másik nagyon meg akarom csinálni dolog egy babzsákfotel. A szabásminta tuti jó, letölthető netről. Itt mentségemre szóljon, hogy ugyan hála Éva (canty) anyukájának és Évának, csodás bútorszövet darabok gyűlnek, ezek még nem elegek az áhított fotel elkészítéséhez.
A varrás mellett persze akad szép számmal más terv is. A másik nagy szerelem: gyöngyfűzés. Sorakoznak a szebbnél szebb gyöngyök, mintának sem szenvedem hiányát, de ez sem akarózik.
A hétvégi orvosi ügyelet várója megihletett, jött az ötlet, csináljunk üvegmatricákat. Ez a legmacerásabb számomra, de összeszedem magam és ez is meglesz.
Jó lenne a mondókák mellé saját rajzokat tenni. Legyen különleges a mese. Csak végre lenne meg a hozzá való KEDV! Ez valahogy most nincs. Talán ha jobb idő lesz, ez a punnyadós kedv is elszáll.

Addig is írogatok, legalább most ez nem marad el :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése