2010. szeptember 6., hétfő

Ez+Az

Megint telnek a napok. Hol pörgősebben, hol egyhangúan. Még mindig hullámzó.
A hétre is megvan a programtervezet, de olyan, mint a kutya vacsorája... bizonytalan.
Ma este megyünk a doki csajhoz akit Guszti ajánlott. Kíváncsian várom :x
Holnap eredetileg meccsre akartunk menni, de miután Krisztián rossz helyen próbált jegyet venni, Lacusnak meg nem akarózik Újpestre kiautózni, no meg kapóra jött a kényszerű gatyaszíj meghúzás, így apa lefújta az egészet.
Szvetiék is jöttek volna, de az alternatív program, miszerint üljünk össze nálunk, már nem fog működni. Kíváncsi vagyok apa beszél-e Lacusékkal ma. Ettől függ, hogy minden kavarás ellenére tudunk-e Szvetivel találkozni.
Szerdán Évával és Csengével megyünk IKEA-ba. A szokásos 3-fél 4 van becélozva. Csak azt kell eldönteni melyik legyen a végleges cél :)
Csütörtökön vagy punnyadunk itthon, vagy a várba megyünk borfesztiválra. (eredetileg ez is szombatra tervezett program, de kavarni kell :x) Utóbbi esetben jön(nek) mama(ék) ittalvósra, merthogy péntek-szombat suli. Persze szombatra van két ajándék jegyünk a Vígszínházba a Víg napra. Még meg kell álmodnom mi legyen a sorsa.
Vasárnap jól megérdemelten azt hiszem pihenni fogunk :D

De most első körben legyek túl a dokinénin. Rendesen zabos vagyok miatta. Mit fog mondani, milyen esélyeket jósol, milyen vizsgálatok kellenek majd és nem utolsó sorban, hogy mindez mennyibe fog kerülni.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése